Op de momenten dat wij niet tot uw beschikking staan, hebben wij gelukkig een vangnet van zorgprofessionals om ons heen. Mocht u tijdens kantooruren contact willen zoeken met een huisarts, dan kunt u terecht bij onderstaande waarnemend huisarts. Heeft u zorg nodig in de avonden of weekenden, dan kunt u bij de huisartsenpost terecht.

Waarneming op dinsdagmiddag

Op dinsdagmiddag is onze praktijk gesloten. Voor spoedgevallen tussen 12:30-17:00 uur kunt u bellen met:

HUISARTS ADRES TELEFOON
Huisartspraktijk Cazander Bloemistenlaan 45A

071-5123752

     

Waarneming vakantie

Indien wij op vakantie zijn of vanwege nascholing niet beschikbaar zijn, kunt u bellen met onderstaande huisarts. 

HUISARTS ADRES TELEFOON
Huisartspraktijk Cazander  Bloemistenlaan 45A

071-5123752

     

Huisartsenpost de Limes

Iedere werkdag na 17:00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend. De huisartsenpost is te bereiken op 088-4274700. Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand. Zie ook www.huisartsenpostendelimes.nl.

LSP (Landelijk Schakelpunt)

Wij zijn gekoppeld aan het Landelijk Schakelpunt (LSP), waardoor gemakkelijker actuele medische gegevens gedeeld kunnen worden met de huisartsenpost. Graag horen wij of u hiervoor toestemming geeft? Dit kan mondeling, schriftelijk of digitaal. Zie ook: www.volgjezorg.nl/het-lsp

Medicijnen tijdens afwezigheid

In nood kunt u tijdens onze vakantie met een leeg doosje naar uw eigen apotheker gaan, u krijgt dan voor een maand medicijnen mee (alleen chronisch gebruikte medicijnen, geen slaapmiddelen of psychiatrische medicijnen).

Klachten

Het kan zijn dat u niet tevreden bent over uw huisarts of een andere medewerker van de praktijk. Of dat zaken niet lopen zoals u verwacht. Wij stellen het erg op prijs als u dit met ons bespreekt, zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing en de zorg kunnen verbeteren.
Mocht u er desondanks niet uitkomen, kunt u contact opnemen met de klachtenregeling van stichting DOKh (www.dokh.nl, 072-5208325).